torsdag 28 februari 2019

4 sätt att tjäna pengar online 2019 på ett enkelt sätt

Tjäna pengar online 2019

Det är bara början av 2019 och många tänker redan på vad det bästa sättet är att tjäna pengar online på i år. Vad är det bästa sättet att tjäna pengar online på i år egentligen? I denna artikel ska vi ta upp några metoder som kan fungera.
Några av dessa metoder har inte blivit riktigt mainstream ännu och det är förmodligen bäst att böja ta platsen innan det blir överfyllt.

1) Bli betalad för att testa appar

Varje dag är det tusentals nya appar som blir uppladdade till app store. Allt ifrån spel till inköpslistsappar som bygger på den gigantiska marknaden.
En rolig liten fakta är att alla företag som laddar upp dessa appar behöver testa de innan de blir offentliga att ladda ner. Dessa företag spenderar tusentals dollar för att bygga olika appar och innan de släpper de live så vill företagen såklart att de ska fungera felfritt utan massa buggar.
För att testa ifall de fungerar betalar de folk att testa de ifall de fungerar som förväntat och du kan faktiskt tjäna pengar från att hjälpa till med att testa från din smartphone.
Allt du måste göra är att välja ut en app du vill testa, leka runt med den på din telefon i 10 till 20 minuter och sedan skriva en recension till företaget så de vet vad de ska förbättra.
Ett företag som låter dig göra detta är appcoiner. Jag har själv tjänat $37 på det redan!
tjäna pengar online 2019 genom att testa appar

2) Hantera sociala medier

Att hantera sociala medier kan vara ett ganska roligt jobb. Företag börjar märka att de måste synas mer på sociala medier eftersom det finns väldigt mycket pengar att kunna hämta hem där i framtiden.
De försöker nu att växa deras sidor på exempelvis Facebook och Twitter och de gör detta genom att hyra folk som du och jag för att hantera, publicera och granska.
De kommer ge dig en uppgift som att publicera ett inlägg på Instagram två gånger om dagen sen betalar de dig. Så simpelt är det! De burkar betala runt 500-1000kr i veckan för detta så det kan vara ett väldigt bra sätt för ungdomar att tjäna lite extra men även för andra att kunna dra ihop en liten extrainkomst.
Det kanske inte låter så extremt mycket med 500-1000kr i veckan men om du senare kombinerar det med 8 eller 10 företag så kan du faktiskt börja tjäna in ganska mycket pengar. 4000/5000- till 8000/10000 kronor varje vecka är mycket! Kanske ändå kan bli ett heltidsjobb tillslut? 
Det finns hemsidor som man kan registrera sig på för att hitta dessa jobb. Du kan registrera dig på denna sajt för att börja söka!

tjäna pengar på sociala medier

Detta kan nog vara min rekommendation för att jobba online mer seriöst.betalda jobb på sociala medier

3) Betalda enkäter

Betalda enkäter blev populärt 2014 och har fortsatt att växa. Nu betalar företagen ännu mer för varje enkät som blir gjord och kan vara ett sätt för att samla ihop dina matpengar på väg till jobbet?
Bästa tricket för att kunna tjäna pengar på enkäter är att hitta en leverantör som betalar ut bra och har ett tillräckligt bra system för att använda. Många av dessa företag har massor med enkäter som behövs besvaras så du behöver inte vara orolig för att det ska ta slut! Du kan läsa mer om OpinionAPP här och även titta vår OpinionAPP topplista!

4) Få betalt för att ta bilder med din mobil


Jag vet inte om du gillar att ta bilder eller inte och/eller om du är bra på det men jag har själv många vänner som är det. Att få till bra bilder med en bra mobil idag är inte extremt svårt och bara man anstränger sig lite kan man få till det!
Om du gillar och är duktig på att ta bilder kan du dra in en ganska bra slant online på att ta bilder bara!
Allt fler företag börjar betala deras användare för att ta bilder och det finns flera olika marknadsplatser du kan sälja de på. Många av de bilder du ser på hemsidor är köpta faktiskt.
Du kan tjäna allt från 2kr till 30kr för varje bild du säljer. Detta betyder inte att du bara tjänar det på just den bilden utan du brukar kunna sälja dessa bilder flera gånger! Det kanske är fint väder när du vaknar upp, varför inte ta en bild på det?
Varje gång jag kommer hem har jag ungefär 100 bilder. Alla dessa bilder laddar jag upp till en hemsida som heter Photography Jobs Online och ungefär en tredjedel av dessa blir sålda till olika små hemsidor runt om i världen. Har du tur börjar bilden också att "trenda" och då kan du tjäna tusentals på bara en bild.
För att lära dig mer om hur du kan tjäna på att ta bilder kan du besöka: Photography Jobs Online

tjäna pengar på att ta bilder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar