måndag 25 februari 2019

Affiliate - Tjäna pengar 2019 på att sälja andras produkter

Vad är affiliate marketing och hur kan man tjäna pengar på det?

Affiliate marketing är när man är återförsäljare till någon annans produkt eller tjänst. Det finns tusentals olika affiliatenätverk man kan gå med i och många av de kan man dra hem ganska bra vinster.

Affiliate 2019

Under 2019 har vi sett allt mer casinorelaterade sajter poppa upp på nätet. Vissa kan störa sig på spelbolag men andra kan se möjligheter, speciellt de som jobbar med affiliate. Visste du att du kan tjäna från 25-45% av vad dina affiliaterekryter spelar bort? Jo det kanske låter lite oetiskt men...

Ett av mina favorit affiliates när det kommer till spelbolag är Casumo och LeoVegas men det finns många fler! Under finns en lista på lite fler ifall det skulle ligga i ditt intresse.


Som du ser finns det massa olika affiliate och ofta ligger det flera olika spelsajter under en affiliate eftersom det ägs av samma företag. När du registrerat dig får du massor av material för att sponsra och bygga upp användare under din affiliate länk.

Andra typer av affiliate

Som sagt finns det affiliates för nästan allt på nätet så med en snabb Google sökning kan du hitta ännu fler typer. Det finns från kläder till dating till att sälja digitala produkter och du kan även jobba som affiliate åt amazon. Om du är affiliate på amazon får du runt 5-8% av produktens kostnad om någon köper via din länk inom 30 dagar efter de har klickat på den.

Har du fler tips? Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar