tisdag 8 oktober 2019

Lista på Undersökningspaneler

Här tänkte jag lista upp de bästa undersökningspanelerna och inte bara då från OpinionAPP som jag tidigare gjort inlägget "Lista på OpinionAPP Paneler för Betalda Undersökningar".

Det finns flera olika typer av paneler. Den mest populära är nog OpinionAPP-paneler eller som egentligen är CINT-paneler. Men jag har nu senare testat nya paneler som har dykt upp som har sina egna system. Från dessa paneler får man inte endast undersökningar av CINT utan man får dels via CINT och andra företag som levererar undersökningar exempelvis Your-Surveys.

De olika panelerna ger ut ungefär lika mycket betalat och en undersökning kan ligga allt från 2kr till 40kr beroende på vem som håller i undersökningen och hur lång undersökningen är

betalda undersökningar med Ebuno

Lite mer information om undersökningspanelerna

Här beskriver jag lite mer om varje panel som vilken typ det är och hur pass bra jag tycker själv att den är.

Ebuno

Ebuno är nog en av mina absoluta favoritpaneler som ni kanske märkt. De är en fristående panel med ett eget system för hemsida samt appar. På Ebuno kan man göra undersökningar från både CINT och Your-Surveys. Ebuno brukar ha flest undersökningar hos sig jämfört med andra paneler och dessutom finns det mer att göra på Ebuno än någon annan panel.

Toluna

Toluna är också en väldigt bra panel med många egna undersökningar. Från Toluna gör man inte enkäter på CINT men från deras egna undersökningar. Ibland kan hela användarpanelen vara lite rörig tyvärr. Men det är fortfarande en otroligt bra undersökningspanel som jag rekommenderar att testa. Man kan även göra mycket mer saker än bara långa undersökningar på Toluna så som Ebuno också erbjuder.

Triaba

Triaba är en OpinionAPP-panel. Den har bra med undersökningar som alla andra paneler från CINT. Värt att lägga till i sin OpinionAPP om man använder det.

Mobrog

Mobrog är även en fristående panel med bra undersökningar. De har en bra användarpanel och det är lätt att registrera sig. Det är definitivt värt att testa Mobrog för att få fler paneler du kan göra undersökningar ifrån.

M3Panelen

M3Panelen tycker jag själv har en snygg design och mycket lätt att använda. Den är välkänd och det är en fristående panel som använder sitt egna system. Om du är ute efter registrera dig på ett flertal paneler är det värt att lägga till M3Panelen på listan.

YouGov

Ännu en fristående undersökningspanel som betalar en okej summa för de undersökningar du gör. Jag tycker dessvärre att YouGov inte är så rolig att använda jämfört med de andra undersökningspanelerna men det är fortfarande kul att testa och se ifall du gillar den mer än vad jag gör. Det skadar inte heller att kunna få lite fler undersökningar.

Nordstat

Nordstat har en otroligt bra app som är väldigt lätt att använda. Det är även lätt att göra undersökningar via Nordstat och man får ett mynt per minut man spenderar i undersökningarna vilket motsvarar 1kr när man tar ut. De erbjuder många bra sätt att ta ut pengar och det går snabbt att till exempel tjäna ihop så att man kan ta ut en trisslott. Man får inte så många undersökningar från den men varje gång det kommer en ny så får man en notis så man kan ladda ner appen och låta den samla upp massa undersökningar under tid och sedan ta och slutföra de så fort man får lite ledigt.

Undersökningspanelerna från OpinionAPP

De paneler under är från OpinionAPP som du kan lägga till ifall du vill få fler undersökningar.
1. Vi Föräldrar-panelen
2. VeckoRevyn-panelen
3. Konsumentpanelen
4. Musikjuryn panelen
5. 123minsida
6. Expressen
7. Hela Gotland
8. Allt om mat
9. Allt om trädgård
10. Feber
11. ABC Poll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar