tisdag 8 oktober 2019

Superpresentkort - Hur får man det gratis?


Superpresentkort är något som på senaste tiden har blivit poulärt. Ett superpresentkort är en kod för att kunna få ett presentkort till flera tusen olika leverantörer GoGift erbjuder. GoGift är nämligen de företaget som erbjuder dessa presentkort.

Gratis Superpresentkort med betalda undersökningar

På bara fem eller ännu färre dagar är det superlätt att kunna tjäna ihop ett gratis superpresentkort med enkäter på nätet. Det ända du behöver är att du har en dator eller mobil och internet samt lite extra tid när du exempelvis sitter på tåget, eller ligger i sängen.

Det du behöver göra är att registrera dig på en sida för betalda enkäter som exempelvis Ebuno, Toluna eller Nordstat. Du kan hitta en lista med undersökningspaneler här: https://tjana-pengar-online-enkelt.blogspot.com/2019/10/lista-pa-undersokningspaneler.html.

tjäna gratis superpresentkort med ebuno

När du har registrerat dig på några undersökningspaneler kan du börja göra de undersökningar du har. Det kan ta en dag innan det börjar rulla in flera undersökningar. Allt du behöver göra är egentligen bara att svara på ett par enkäter. De flesta ger runt 3-10kr för ett par minuter. Du borde kunna ta ut ett superpresentkort efter 8-20 undersökningar beroende på värdet de ger (du kan välja de som betalar mest).

Ta ut till Superpresentkort

Alla paneler erbjuder inte uttag till superpresentkort men många gör det. Speciellt alla paneler via CINT. Ebuno erbjuder även uttag till GoGift så att du kan välja bland fler tusen olika presentkort.

Alltså när du har tjänat ihop nog för att kunna göra ett uttag finns det ofta flera olika sätt du kan ta ut till som PayPal och Biokort på SF och flera. Om du då vill ha ett gratis superpresentkort är upp till dig men det är iallafall min metod att få tag på flera presentkort. Denna metod använder jag kontinuerligt och jag har även bjudit in ett flertal användare till Ebuno via denna blogg så jag får 10% av vad de tjänar och nu kan jag plocka ut 2 superpresentkort i veckan (över 100st gratis om året :)!).

Hoppas denna artikel hjälpte lite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar